Tres partits de Lliga, tres victòries i tot plegat sense haver posat encara un peu a Fontajau. L'Spar Citylift Girona ha completat aquest vespre el seu inici de campionat a la carretera amb una nova, i inapel·lable, victòria a la pista del Gipuzkoa (45-67). Els dubtes inicials del primer quart, 20-19 amb molt protagonisme de la nord-americana de les locals Ariel Edwards s'han acabat quan les gironines, a poc a poc, han imposat la seva intensitat defensiva per deixar les locals sense fons d'anotació. Al descans, l'Uni guanyava 10 punts (31-41), a la tornada de vestidors, la màquina defensiva gironina ja carburava a ple rendiment i ha acabat deixant el Gipuzkoa amb només 7 punts més a cada període per completar el 45-67 final.

Adaora Elonu i la local Edwards, que n'havia fet 9 en el primer quart, han estat les màximes anotadores del partit amb 14 punts. Diumenge, l'Uni jugarà el seu primer partit de lliga a Fontajau d'aquesta temporada contra l'Ensino Lugo (16 punts).