La bona dinàmica del Banyoles es va acabar amb la derrota contra l'Horta (0-1), un dels millors conjunts de la categoria i clar candidat a disputar la fase d'ascens a la Segona Divisió B. Malgrat la desfeta, la imatge dels homes d'Adam Fontes va ser molt bona. Perquè van plantar cara i van tenir opcions per, com a mínim, aconseguir salvar un puntet. L'efectivitat, però, no va estar del seu costat.

El gol de Gaudioso va desnivellar de seguida un partit de molt ritme i en què els locals van continuar donant mostres de la seva adaptació a la categoria. El Banyoles, que arribava al duel havent sumat 8 dels darrers 12 punts en joc, va empènyer especialment en la segona part, en què va tenir gairebé una desena d'ocasions. La manca d'encert, però, va impedir que es traduís en un millor resultat. L'Horta es va avançar al cap de trenta segons de joc, però pot donar les gràcies al seu porter, Yamandu, convertit en heroi puntual davant el setge al qual es va veure sotmès. Perquè tot i el desavantatge en el marcador, el Banyoles va posar una marxa més, conscient que un segon gol hauria reduït considerablement les opcions d'aconseguir alguna cosa positiva. Amb els locals enfilant la porteria contrària, els barcelonins també haurien pogut ampliar el resultat, perquè Ferran va gaudir d'una oportunitat ben resolta per Bartrina. En els darrers minuts, coincidint amb la superioritat numèrica per l'expulsió de Gaudioso, el Banyoles encara es va aproximar una mica més, però li va faltar temps per crear alguna ocasió que mantingués la ratxa de les últimes setmanes. La derrota fa que els banyolins tornin a la part baixa de la taula. El pròxim cap de setmana visitaran el sempre complicat camp del Castelldefels.