Una lliçó és el que va donar ahir el Figueres després de sobreposar-se a les adversitats i fer mèrits per esgarrapar un empat al camp del Vilassar de Mar en l'últim quart d'hora de joc

La defensa del conjunt blanc-i-blau va haver d'estar alerta des de bon començament. La pressió del Vilassar de Mar va obligar els d'Agustí a retrocedir, que van mostrar-se sòlids per evitar qualsevol perill. Els costava agafar la iniciativa per sortir al contracop, això sí. Al 42, Ayala va veure una vermella rigorosa en un un contra un amb Bakary que deixava els figuerencs amb un home menys a la segona part.

A còpia d'orgull

A banda de l'expulsió, la represa va estar condicionada pel canvi obligat de Pol Tarrenchs per Sergio. Els locals van avançar-se de seguida amb un gol d'Eloi i va amenaçar per cercar el segon. Buscant un revulsiu, Agustí va esgotar tots els canvis amb la mala fortuna que el davanter Pepu es lesionava al 73 amb una possible fractura del bíceps femoral i l'equip es quedava amb nou jugadors. Va suposar un cop dur per als figuerencs, però no suficient com per tirar la tovallola. I és que a còpia d'orgull el Figueres va marcar el gol de l'empat obra d'Ussman. La igualtat al marcador va donar-los força per anul·lar el joc dels locals fins al xiulet final.