La defensa de Campllong, Laia Codina, va debutar ahir a la Lliga Iberdrola en la victòria del Barça davant l'Sporting de Huelva (0-1) amb un gol solitari d'Asisat Oshoala a la primera part. Precisament, la futbolista de 19 anys va entrar al minut 92 per substituir la golejadora del partit. Codina ja fa cinc temporades que defensa els colors blaugrana i aquesta ha passat a formar part de la dinàmica del primer equip.

Amb aquest triomf, el Barça continua liderant la classificació després de cinc jornades per davant del Deportivo Abanca i l'Atlètic de Madrid que el passat cap de setmana també van guanyar els partits contra el Rayo (3-0) i el Llevant (0-1), respectivament. L'equip de Lluís Cortés se situa al capdavant amb 13 punts, els mateixos que el conjunt gallec però amb el goal-average a favor. A la tercera posició se situa l'Atlètic, que els trepitja els talons amb 12 punts. Per darrere hi ha l'EDF Logroño després d'imposar-se al Sevilla, que cedeix una posició a la part baixa de la taula a favor d'un CD Tacón que trencava la ratxa amb un empat contra el València.