Un penal transformat per King en el temps afegit dissabte passat a Noruega va ajornar la classificació d'Espanya per a l'Eurocopa. Avui l'equip de Gerard Moreno té una nova oportunitat a Estocolm, on en farà prou amb un empat per assegurar-se el bitllet per al màxim torneig continental. Tot i això, ahir el seleccionador ja va deixar clar que «només contemplo tres victòries» en els partits que resten a la fase de classificació i va recordar que «si ets un dels millors sis primers ets cap de sèrie».

Suècia batalla per la segona plaça del grup. Espanya arriba al partit amb els dubtes que va deixar la seva grisa posada en escena dissabte a Noruega, tot i haver tingut la victòria i la classificació matemàtica a tocar. Avui serà baixa Sergio Ramos, per sanció, després d'haver-se convertit en el jugador amb més partits en la història de la selecció espanyola amb 168.

Moreno introduirà canvis buscant millorar la imatge que l'equip va oferir en l'anterior partit. Tot apunta que Kepa Arrizabalaga seguirà sota els pals, tot i l'errada que va cometre en el penal a King dissabte. S'espera l'entrada de Dani Carvajal al lateral dret i Íñigo Martínez per cobrir l'absència de Ramos. Al mig del camp hi poden entrar homes com Thiago Alcántara i Cazorla, així com Pablo Sarabia en un atac que lidera Fabián Ruiz.

Espanya es classificarà per a l'Eurocopa si guanya o empata, en aquest segon cas, perquè en la penúltima jornada hi ha un Romania-Suècia que impedeix que una d'aquestes dues seleccions pugui superar la roja. L'objectiu, però, és guanyar i tancar el primer lloc de grup per ser cap de sèrie.