No ha pogut ser. L'Handbol Bordils ha tornat a ensopegar amb la mateixa pedra i ha quedat eliminat de la Copa del Rei a la segona eliminatòria, el seu sostre històric. Tot i plantar cara durant la primera mitja hora de joc, ha acabat caient contra el BM Benidorm, que milita a Asobal.

Un 1-7 de parcial en contra en els primers minuts de la represa s'ha convertit en una llosa massa pesada pels gironins, que havien signat una molt bona primera meitat. Impulsats per la potència de David Masmiquel, autor de cinc gols, i molt més clarivident quan el joc era ràpid i fluïd, el Bordils havia impedit que el Benidorm marxés al marcador i se n'anava al descans amb un desavantatge mínim: 14-15.

Però el pas pels vestidors ha afavorit al conjunt visitant, que s'ha convertit en una piconadora. En nou minuts s'ha fet fort en defensa, ha aprofitat la precipitació dels de casa i ha multiplicat la seva efectivitat en atac. Amb el 15-22 al marcador i encara una bona estona per davant s'ha vist que la remuntada es convertia en una missió pràcticament impossible.

I així ha sigut. Fins i tot la renda ha anat augmentant i al final ha sigut de 8 gols. Ara, al Bordils no li queda altra opció que passar pàgina i pensar en l'important partit d'aquest dissabte a la pista del BM Zamora, un rival directe a la lliga que només té un punt menys a la classificació.