Guanyar partits a l'Eurolliga no és gens fàcil, fer-ho fora de casa encara menys i aconseguir-ho quan el rival es posa 11-2 per davant en els primers 4 minuts ho complica sobre manera. I, tot i aquests condicionants, l'Spar Citylift Girona va estar a punt de debutar a l'Eurolliga amb una victòria de prestigi a la pista del potent Fenerbahçe, on es va quedar a un pas de culminar una espectacular remuntada en el darrer quart. Les gironines van entrar en els últims 10 minuts perdent de 15 punts (66-51) i, davant la incredulitat del públic local, que ja donava el partit per guanyat, es va arribar a posar a només dos punts, 84-82, a quinze segons del final. Llavors, una de les moltes jugadores de primer nivell del Fenerbahçe, Alina Iagupova, va agafar la responsabilitat per creuar tota la pista i assistir Williams, que, sota cistella, va fer el bàsquet de la victòria (86-82). Allà van tornar a respirar els aficionats locals, inclòs el mític tècnic del Fenerbahçe masculí Zeljko Obradovic, que seguia a peu de pista, un partit que va estar a un pas de ser el primer gran cop d'efecte de l'Uni en la seva segona experiència a l'Eurolliga.

Pocs minuts, ben pocs minuts, va necessitar l'Uni per comprovar que Europa és una altra història i, quan encara no s'havia arribat a la meitat del primer quart, Èric Surís ja va haver de parar el partit: les gironines només havien fet un bàsquet (Mendy) i Iagupova va posar l'11-2 en el marcador. La segona falta de Coulibaly tampoc feia presagiar res de bo i, massa aviat, el Fenerbahçe es va instal·lar per sobre de la barrera dels 10 punts de diferència (24-13, al final del primer quart).

Amb l'experiència recent de la temporada passada jugant l'Eurolliga amb el Villeneuve, Magali Mendy va semblar que era la jugadora que, de manera més ràpida, s'adaptava a l'exigència física de la defensa del Fenerbahçe. Mendy acabaria sent la màxima anotadora del partit amb 24 punts, i peça clau en la remuntada del darrer quart, però a mitjans del segon va ser Sykes la que va anotar el triple que obligava el tècnic espanyol de les turques, Víctor Lapeña, a demanar el seu primer temps mort (29-24). Semblava que l'Uni ja estava més còmode a la pista, però el Fenerbahçe té molts recursos i un és la catalana Anna Cruz, que, jugant de base contra la seva amiga Laia Palau, va fer cinc punts seguits per tornar a obrir forat en el marcador (36-26). Deu punts que, al descans, es van quedar només amb sis (46-40) gràcies a tres tirs lliures de Laia Palau, que va rebre una falta quan tirava un triple a dos segons d'acabar la primera meitat.

Un 2+1 de Ceciclia Zandalasini, que Surís va protestar per unes possibles passes de la italiana, va tornar a posar l'Uni en un moment delicat (56-44), però Laia Palau va respondre bé amb un triple en la jugada següent i, durant tot el tercer quart, l'Uni va anar remant tants minuts com va poder perquè el Fenerbahçe no acabés de trencar el partit. Fins que Zandalasini va semblar que havia decidit que ja n'hi havia prou i, exhibint la bona mà que l'ha portat a ser una les tiradores més reputades del bàsquet europeu, va clavar set punts gairebé seguits: el 66-51 va ser el dinovè punt de la italiana en el partit.

Encara quedaven 10 minuts, però no semblava que el Fenerbahçe, ni Cruz, ni Zandalasini, ni sobretot Iagupova, haguessin de permetre que l'Uni pogués remuntar un partit en el qual les gironines continuaven somiant. L'Spar Citylift Girona es va arribar a posar fins a tres cops a només cinc en els dos últims minuts i mig de partit. El primer cop Iagupova, amb un triple, i Cruz amb una penetració, van necessitar menys de 30 segons per tornar a aixecar la diferència fins als 10 punts (80-70). Els altres dos cops, el darrer amb 82-77 a 45 segons del final, va ser Alina Iagupova qui va agafar la responsabilitat d'anotar en el següent atac. I, tot i això, l'Uni no es va donar per vençut. A 27 segons per acabar, un triple de Mendy va deixar la diferència en només 4 punts, 84-80. El Fenerbahçe va desaprofitar el següent atac i les gironines no van deixar escapar el seu moment per acabar de posar la por al cos a la parròquia local amb el 84-82 de Coulibaly. Quedaven 15 segons i Iagupova va agafar la pilota per assumir la responsabilitat i acabar donant una assistència a Williams que va tancar un gran partit, 86-82.