El Banyoles segueix sense saber el que és puntuar a Primera Nacional en les cinc jornades de Lliga. Ahir, el conjunt entrenat per Sergi Baguer va patir una nova derrota a la pista del Poblenou (36-28), en un partit on els banyolins no van anar en cap moment per davant el marcador.

Els visitants van plantar cara fins als 20 minuts de la primera meitat, sense deixar que els locals marxessin per més de tres gols en el marcador. Però a partir del 13-9 els barcelonins van començar a posar la directa i van marxar amb un avantatge de cinc gols al descans (18-13). Una diferència que el conjunt entrenat per Baguer va voler retallar en la represa, però no se'n va sortir. Els locals anaven ampliant el seu avantatge de mica en mica, i a falta de 10 minuts pel final era de set gols (31-24). Així el Banyoles no va poder retallar aquesta diferència de set gols en cap moment amb el temps que quedava i un Poblenou més efectiu va aconseguir emportar-se el triomf (36-28).