No ha estat la setmana més fàcil i alegre a Olot. El passat diumenge Raúl Garrido va esclatar a roda de premsa després d'empatar 1 a 1 al Municipal contra l'Espanyol B malgrat tenir múltiples ocasions per fer més gols que el filial perico i endur-se els tres punts. «Estic fart de jugar sempre bé però no guanyar. Hem de reflexionar i donar un plus», assegurava el tècnic, que aquesta tarda visita el Badalona (17.00 hores) amb l'objectiu de sumar una victòria després de tres jornades sense fer-ho. «Com a totes les famílies i a tots els grups, hi ha moments en els quals toca reflexionar i dir obertament que podem fer les coses millors. Les estem fent molt bé, però hem de ser ambiciosos. Vull que siguem exigents i competitius».

Els badalonins són cuers amb només dos punts i l'extècnic de l'Ebro, Manolo González, pretén capgirar la situació en la seva segona etapa a la banqueta escapolada: «Serà un partit complicat perquè el rival vol sortir de la zona baixa, ja coneixem en Manolo i sabem que el Badalona sempre ha estat un rival molt competitiu amb ell com a entrenador». «Són un equip molt físic», explica Garrido.

La millor notícia per a l'Olot és el retorn de Pedro del Campo, després de quatre jornades quedant-se fora per lesió. D'altra banda, Joel Arimany és baixa per una lesió muscular a l'isquiotibial.