El Banyoles torna al camí de les victòries, després d'imposar-se ahir al Castelldefels (2-3) amb un triomf èpic. I és que trencant una segona part sense ocasions per a cap dels dos conjunts, Adrià Casanova va marcar un gol en l'últim sospir per tornar cap al Pla de l'Estany amb els tres punts al sac.

Turón va obrir la llauna ben aviat, avançant quin seria el guió del primer temps. La resposta del conjunt local va ser immediata: gol de Silva al minut 8 i seguir pressionant fins aconseguir posar-se per davant al marcador. Els d'Adam Fontes no van afluixar el ritme i just abans de marxar als vestidors era Casanova qui tornava a igualar el marcador.

A la represa, el joc va concentrar-se al mig del camp sense que ningú fos capaç de generar ocasions clares per trencar l'empat. L'emoció i els nervis van apoderar-se del duel, impedint fer passades precises. Al minut 88, però, Gispert va còrrer a la contra fins a col·locar una assitència per a Casanova, que va sentenicar.