Els espectadors que es van aplegar al pavelló del Sarrià van xalar de valent ahir veient com el seu equip superava el Zamora i sumava la primera victòria de la temporada a Divisió d'Honor Plata. La victòria i els punts eren d'allò més necessaris per als gironins en la lluita per la permanència a la categoria, tanmateix, a més a més ahir el Sarrià va fer un partit molt complet per demostrar que tindrà molt a dir aquest curs a Divisió d'Honor Plata. I tot plegat davant uns seguidors entregats que no van defallir en cap moment.

Després d'un primer quart de tempteig i un pèl dubitatiu, de seguida els de Salva Puig van anar per feina i van començar a carregar de gols el seu marcador. Superat el primer quart d'hora de joc, els gironins van agafar un avantatge de quatre gols que ja no deixarien anar fins al final. La distància va arribar a ser de sis dianes tot i que al final del partit es va quedar amb només cinc. Dalmau Huix, exjugador del Bordils, va marcar dos gols amb el Zamora.

La victòria permet fer un bon salt a la classificació al Sarrià, que se situa a la zona tranquil·la amb 6 punts. El conjunt que entrena Salva Puig tornarà a jugar com a local la propera jornada. En aquest cas, el rival serà el Palma del Río, cuer de la categoria i un altre rival directe.