Per fi. Després de cinc derrotes consecutives dissabte va arribar la primera victòria del Banyoles a la Primera Nacional després d'imposar-se a casa al Sant Esteve Sesrovires (27-24).

Va ser un partit que els locals van arribar a perdre per quatre gols (3-7) en els compassos inicials del duel, però van saber sobreposar-se a la situació adversa per arribar al descans amb empat (13-13).

En la represa la tònica del partit va canviar i van ser els banyolins qui van portar la iniciativa en el marcador, arribant a dominar per sis gols de diferència (25-19). Els visitants van aconseguir escurçar distàncies en els 10 minuts que quedaven, però la diferència ja era prou àmplia i el triomf es va quedar a Banyoles.