El Figueres pot respirar més tranquil després de la victòria d'ahir contra el Cerdanyola (2-1). La intensitat de l'equip blanc-i-blau va decantar la balança amb els tres punts de premi, que tant necessitava l'equip després de la irregularitat de les jornades anteriors. I és que encara que els de Xavi Agustí no han comptat amb el factor sort en aquest primer tram de la competició, els mals resultats han fet que se situin a la part baixa de la taula amb 11 punts, a dos del descens. Topant amb la pressió dels vallesans, que impedir-los tenir el control de la pilota i quedant-se amb un home menys per l'expulsió de Pol Tarrenchs al minut 70, els figuerencs van guanyar amb un gol de penal transformat per Ousman.

Només començar, el Cerdanyola va enviar el primer avís amb un xut al segon pal d'Embela deixant clar que no seria un partit gens fàcil. El Figueres va tenir dificultats per connectar, fins que al minut 20 va veure llum verda amb un cacau de Bora per obrir la llauna. Ambdós equips van continuar competint amb la màxima igualtat, sense aconseguir moure el marcador.

Els penals decideixen

A la represa, Agustí va moure fitxa i va fer debutar el jugador cedit per l'Olot Oriol Pujadas. Al minut 68, Ousman va topar amb el porter del Cerdanyola i immediatament els figuerencs veurien com els queia una gerra d'aigua freda quan l'àrbitre assenyalava la pena màxima a favor dels vallesans. Cano va superar Embela des dels onze metres. L'empat duraria poc perquè cinc minuts després l'àrbitre xiularia penal per al Figueres. Ousman no va fallar i va donar la victòria al seu equip.