L'Spar Citylift Girona va aconseguir una còmoda victòria a casa contra el Campus Promete (64-51) en un duel en el qual les gironines van començar a agafar avantatge en el marcador des del principi, i el van saber mantenir i anar ampliant fins al final dels 40 minuts. D'aquesta manera, el conjunt entrenat per Èric Surís comença amb la moral ben alta una setmana important, amb el primer partit de l'Eurolliga que jugaran a Fontajau i l'enfrontament del pròxim diumenge a la pista del Perfumerías Avenida, on els dos equips arriben invictes en la competició domèstica.

Les gironines van començar impecables en defensa, forçant males eleccions de tir de les riojanes i fortes també en el rebot defensiu. És cert que en atac no estaven del tot fines, però sí que ho estaven en el rebot ofensiu i això feia que les de Surís poguessin gaudir de segones oportunitats. Així, transcorreguts set minuts del primer període les locals ja dominaven per 7 punts (11-4).

Coulibaly es va haver de retirar quan havien passat dos minuts de joc per un mareig després de picar amb el cap a terra en una acció d'atac de l'equip rival tot i que va tornar a la pista en l'inici del segon període. El seu lloc el va ocupar Tijana Andusic, que va guiar l'equip quant a anotació en el primer quart amb 7 punts. A més, la bona defensa va continuar, i això va fer que les de Surís tinguessin un avantatge de dotze punts al final dels primers 10 minuts (18-6).

El retorn de Coulibaly a pista en l'inici del segon quart va fer que el joc d'atac passés per ella. Seus van ser sis dels vuit primers punts de l'equip en els primers compassos d'aquest segon període, tot i que les visitants també van estar més fines en atac (26-13). De fet, les visitants només trobaven solucions en la seva jugadora estrella, l'ex-Uni, Leia Dongue, que va anotar més de la meitat de punts del seu equip en arribar a la mitja part -14 al descans i va acabar amb 24- (37-24).

Després del descans l'Uni va estar més imprecís en el llançament i en les jugades d'atac, però en cap moment van estar per sota dels 10 punts. D'aquesta manera, les de Surís van anar mantenint l'avantatge i, fins i tot, van arribar a tenir un marg de 17 punts a favor en l'inici de l'últim període (54-37) per acabar guanyant de 13 (64-51).