Girona B 3 - Lloret 0

El Girona B segueix el seu camí per estar entre els equips de la Tercera Divisió la temporada vinent. Els pupils d'Àxel Vizuete van aconseguir sumar tres punts més en la victòria (3-0) contra el Lloret en un dels derbis gironins de la jornada. El partit va començar molt de cara per als blanc-i-vermells que al minut 2 ja van veure com Ferri obria la llauna en detriment dels lloretencs. Tot i el gol, els locals van seguir treballant de manera adequada, tant ofensivament com defensivament. El resultat d'aquesta labor van ser les dues dianes del ja màxim golejador gironí Carlos Martínez. Els gironins segueixen líders destacats.

Parets 1 - Llagsotera B 1

Tot i no sumar els tres punts, comencen a aparèixer brots verds a Llagostera. Per segona setmana consecutiva el filial blaugrana va tornar a puntuar, aquest cop a domicili davant de l'altre equip de la categoria que encara no sap què és guanyar, el Parets. El Llagostera B va mostrar una molt millor imatge dominant en forces moments del partit i creant més ocasions de perill que el seu rival. A la segona meitat, amb 0-0 al marcador, Torra va ser protagonista aturant un penal. L'equip també va mostrar el seu orgull, quan, després d'encaixar el gol d'Adrià Álvarez a poc del final, va saber reaccionar amb el gol de Llubera, marcat amb el pit, i fins i tot van tenir el gol de la victòria.

Palamós 3 - L'Escala 4

El Palamós perd el primer partit del curs davant l'Escala. Els visitants van marxar al descans amb un 1-4. El tècnic palamosí, per intentar revertir la situació, va fer els cinc canvis al minut 40 del primer temps. A la primera part els locals amb prou feines van protagonitzar ocasions de gol. De fet, en l'única dels palamosins, Dani Muela va fer l'1 a 0. Poc després Jam feia l'empat a 1 i a partir d'aquí el domini i les ocasions dels alt-empordanesos van anar in crescendo. A la segona meitat els locals van estar a punt d'empatar, i això que van afrontar els últims minuts amb 9 homes per la lesió de Fran Pérez i l'expulsió d'Ayoub. Tot i això, els palamosins van fer el 3 a 4 al minut 90, obra de Rossell. El Palamós cau al tercer lloc, mentre que l'Escala, amb aquest triomf, suma el segon consecutiu i puja fins a la sisena posició amb dotze punts i un partit menys.