Lewis Hamilton (Mercedes) va guanyar ahir el Gran Premi de Mèxic, divuitena prova del Campionat del Món de Fórmula 1, en una cursa on el pilot britànic s'hauria pogut proclamar campió del món per sisena vegada. No va ser així, ja que el seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas va acabar en tercera posició i va retardar la consecució del títol per part del seu company d'equip.

Guanyant, Hamilton havia d'esperar que Bottas fos quart o pitjor, o bé fer la volta ràpida per sumar un punt extra si el seu company acabava en l'últim lloc del podi, fet que finalment no es va produir. Ara, el britànic haurà d'esperar al Gran Premi dels Estats Units del pròxim diumenge per ser campió del món un altre cop. Els comptes són fàcils: quedant entre els 10 primers, Hamilton cantarà victòria, independentment del que faci Bottas.

Per la seva banda, el madrileny Carlos Sainz (McLaren) va acabar en tretzena posició a l'Autódromo Hermanos Rodríguez, on partia setè. Després d'una bona sortida, el madrileny va abaixar el seu ritme després de la primera parada.

A més, el Ferrari de Vettel va ser segon, i el de Leclerc va acabar quart després d'una altra mala estratègia de l'escudaria italiana, que va apostar per l'alemany per guanyar la cursa.