Osasuna-València (3-1)

L'Osasuna va vèncer al València per 3 gols a 1 en el duel que els va enfrontar aquest diumenge en el partit pertinent a la desena jornada de la Lliga Santander, en un xoc en el qual el conjunt navarrès va aprofitar l'expulsió de Rodrigo Moreno en el minut 29.

Celta-Reial Societat (0-1)

La Reial Societat es consolida a la zona alta de la Lliga Santander després de vèncer a Balaídos al Celta amb un gol del suec Isak (0-1), un gol que va arribar quan l'equip gallec defensava amb un jugador menys per l'expulsió de Pape Cheikh, una derrota que compromet el futur de l'entrenador Fran Escribá.

Leganés-Mallorca (1-0)

El Leganés va aconseguir la primera victòria de la temporada en imposar-se al Mallorca per 1-0 en el debut de Luis Cembranos com a tècnic de l'equip madrileny, que va tallar la bona ratxa de l'equip balear.

Llevant-Espanyol (0-1)

Un Espanyol sòlid en totes les seves línies es va emportar els tres punts del Ciutat de València, on va aconseguir una victòria més còmoda del que reflecteix el marcador davant un Llevant que va fer el seu pitjor partit de la temporada davant la seva afició i que en cap moment va posar en perill la meta rival.

Granada-Betis (1-0)

El Granada va prolongar la seva ratxa de resultats i es va col·locar líder de La Lliga Santander després de guanyar aquest diumenge per 1-0 al Betis, que allarga el seu mal moment i seguirà, una jornada més, en llocs de descens.

Vila-real-Alabès (4-1)

El Vila-real es va imposar per 4-1 a l'Alabès i dormirà en zona «Champions» de la classificació després d'un gran partit que en el que va ser decisiva la millor qualitat ofensiva del conjunt castellonenc, que segueix intractable al seu estadi, mentre que l'equip basc continua negat com a visitant.

Valladolid-Eibar (2-0)

El Reial Valladolid va imposar el seu domini i es va emportar una important victòria davant un Eibar bloquejat pel gran plantejament tàctic dels locals, que van mostrar una defensa segura i que, per fi, van ser capaços de finalitzar les jugades de creació.

Atlètic de Madrid-Athletic Club (2-0)

L'Atlètic de Madrid va guanyar (2-0) a l'Athletic Club de Bilbao aquest dissabte en la jornada 10 de la Lliga Santander celebrada al Wanda Metropolitano, un bon partit dels locals, amb joc vertical i gols davant un rival imponent, per veure's al capdamunt de la taula ensenyant les virtuts oblidades últimament.

Sevilla-Getafe (2-0)

Els tants del mexicà Chicharito Hernández, el primer com a sevillista a la Lliga, i de l'argentí Lucas Ocampos van definir el triomf del seu equip (2-0) en un partit en el qual els locals van desbordar a la segona meitat al Getafe, que en la primera li va complicar molt les coses.