Màlaga-Oviedo (2-1)

El Màlaga va vèncer convèncer davant l'Oviedo (2-1) gràcies a una actuació estel·lar del seu davanter Antonio Crtés, «Antoñín», que va marcar el primer gol de l'equip andalús i va provocar un penal que va significar el segon, obra d'Adrián.

Sporting de Gijón-Saragossa (4-0)

L'Sporting de Gijón va aconseguir aquest diumenge la seva segona victòria consecutiva, de manera convincent amb un genial Manu García, un sòlid Cristian Salvador i un eficaç Aitor García, davant un Saragossa que amb prou feines va inquietar en tot el partit (4-0).

Mirandés-Tenerife (0-0)

El Mirandés i el Tenerife van sumar aquest dissabte un punt en empatar a zero en un partit marcat per la falta d'encert i per l'escàs perill creat per ambdós conjunts a l'àrea rival.

Racing de Santander-Deportivo de la Corunya (1-1)

Racing i Deportivo van firmar taules aquest dissabte al Sardinero (1-1), un nou empat del conjunt local, que ja n'acumula vuit aquest temporada i que manté als dos equips a la part baixa de la classificació, junt amb el Màlaga, i que pot deixar tocat, i qui sap si enfonsat, a Iván Ania.

Osca-Elx (2-0)

L'Osca es mostra intractable a casa, on va tornar a vèncer, aquesta vegada a l'Elx (2-0), que es va presentar a Osca com l'equip amb més punts obtinguts a domicili.

Las Palmas-Fuenlabrada (1-3)

El Fuenlabrada va aconseguir un còmode triomf davant Las Palmas (1-3) que va cimentar amb dos primers gols en els quals el videoarbitratge va ser decisiu per corregir les decisions inicials dels col·legiats i que va encarrilar després del descans tot i acabar amb un futbolista expulsat.

Albacete-Cadis (1-0)

Un cop de cap del davanter ucraïnès Roman Zozulia en el minut 92 va acabar aquest divendres amb la resistència del líder de Segona, un Cadis que acumulava cinc jornades consecutives amb victòria, i que va deixar, provisionalment, a l'Albacete en segona posició.

Rayo Vallecano-Ponferradina (1-3)

La Ponferradina va frenar en sec la ratxa de vuit partits consecutius sense perdre del Rayo, que va acabar amb deu jugadors per l'expulsió de l'argentí Ulloa, i, amb gols d'Isi Palazón, Yuri i Advíncula en pròpia porta, es va convertir en el primer equip a emportar-se els tres punts de Vallecas aquesta temporada.

Numancia-Lugo (3-1)

El Numancia va remuntar ahir a la nit al Lugo, que es va aprofitar d'un gol en pròpia porta d'Alez Sola, i va sumar una nova victòria (3-1) que li permet fer un salt en la classificació davant un rival que va fer circular bé la pilota per fases però que al final li va faltar remat per evitar la seva primera derrota a domicili.

Girona-Alcorcón (0-0)

El Girona, que estrenava entrenador, no va poder sumar la victòria davant l'Alcorcón (0-0), en un partit en el qual no va poder recuperar el somriure i va veure com Cristhian Stuani va fallar un penal en el minut 97.

Almeria-Extremadura (3-2)

L'Almeria va posar fi a una mala ratxa de sis jornades sense guanyar amb una victòria per 3-2 davant l'Extremadura, en un partit soporífer en el qual hi va haver més gols que joc sobre l'herba de l'Estadi dels Jocs Mediterranis.