L'Athletic Club ha derrotat per 3-0 al RCD Espanyol a l'onzena jornada de Laliga gràcies a dos gols d'Iker Muniain a la primera part i un altre en pròpia porta del defensa visitant Víctor Gómez en el tram final del partit.

Muniain va avançar l'Athletic als quatre minuts de joc a l'aprofitar una pilota perduda dins de l'àrea visitant per creuar la pilota lluny de l'abast de Diego López.

Al minut 17 el davanter navarrès va posar el 2-0 amb un gran xut amb la cama dreta des de la frontal de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria blanc i blava.

Ja en la segona part, al minut 79, Víctor Gómez va introduir la pilota en la porteria de Diego López en desviar amb el peu un xut de Muniain.

La millor ocasió de l'Espanyol, ja amb 3-0 al marcador, va arribar en el minut 83 en un mà a mà entre Wu Lei i Unai Simón resolt amb encert pel porter local.