Barcelona - Real Valladolid (5-1)

Un Leo Messi estel·lar va liderar la golejada del Barça davant el Reial Valladolid (5-1) i va tornar la primera posició al conjunt blaugrana. El futbol col·lectiu de l'equip segueix sense brillar, però ja encadena cinc victòries a la Lliga Santander.

Deportivo Alabès - Atlètic de Madrid (1-1)

El jugador del Deportivo Alabès Lucas Pérez va evitar amb un gran gol per l'esquadra (minut 83) la victòria que va acariciar l'Atlètic de Madrid en avançar-se en el marcador amb un gol d'Álvaro Morata (minut 70) en l'onzena jornada de la Lliga Santander.

València - Sevilla (1-1)

València i Sevilla van firmar taules en un duel aspre, com acostumen a ser els que enfronten als dos equips, i en el que els locals van anar de menys a més mentre que el seu rival va protagonitzar una trajectòria inversa.

Athletic Club - Espanyol (3-0)

L'Athletic Club va derrotar a l'Espanyol en l'onzena jornada de Lliga gràcies a dos gols d'Iker Muniain a la primera part i un altre en pròpia porta del defensa Víctor Gómez en el tram final del partit.

Reial Societat - Llevant (1-2)

El Llevant va sorprendre la Reial Societat a Sant Sebastià amb els gols d'Enis Barhdi i Borja Mayoral que van despertar a l'equip local del somni de lluitar per la primera posició de la Lliga. La Reial va escurçar distàncies a l'inici del segon temps amb el gol, insuficient, de Willian José.

Reial Betis - Celta de Vigo (2-1)

La victòria agònica del Betis (2-1), amb un gol al minut noranta del francès Nabil Fekir, no aclareix els dubtes de l'equip verdiblanc ni els del seu entrenador, Joan Francesc Ferrer «Rubi», però deixa també més tocat al tècnic del Celta, Fran Escribà, que, tot i que els seus ho van intentar, no va treure res.

Reial Madrid - Leganés (5-1)

El Reial Madrid va firmar per primera vegada un triomf contundent i sense sobresalts a l'estadi Santiago Bernabéu, golejant a un Leganés desfigurat i sense esperit competitiu, que va marxar amb cinc gols però el càstig podia haver estat pitjor en la nit més plàcida del curs per a l'equip de Zinedine Zidane.

Mallorca - Osasuna (2-2)

El Mallorca i l'Osasuna van empatar (2-2) a Son Moix després d'un partit molt igualat, en el qual els navarresos van tenir la paciència i la força per remuntar els dos gols mallorquinistes, tots dos marcats des del punt de penal.

Eibar - Vila-real (2-1)

El xilè Fabián Orellana va donar el triomf a l'Eibar en temps de descompte després que el Vila-real emparés el primer gol de Kike García en el tram final del partit, donant al seu equip una victòria que els allunya dels llocs de descens a costa de deixar els castellonencs fora dels llocs de Champions (2-1).

Getafe - Granada (3-1)

El Granada no va poder mantenir el liderat en caure al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe, que es va emportar el duel amb gols d'Ángel Rodríguez, David Timor i l'uruguaià Mauro Arambarri.