El Barcelona visita el Ciutat de València (16.00 hores) amb l'objectiu d'encadenar la seva sisena victòria a la Lliga -vuitena en competició oficial- per consolidar-se al lideratge, mentre que el Llevant encara l'exigent xoc just després d'haver recuperat la seva millor versió i haver tancat la seva primera crisi del curs. El futbol dels blaugranes continua sense brillar, però l'equip ha arribat a la velocitat de creuer des de la reaparició estel·lar de Leo Messi qui, després d'un inici de temporada perjudicat per una lesió muscular, ha anat afinant la seva posada a punt les últimes setmanes. La recuperació de l'astre argentí, plasmada en la seva gran actuació davant el Valladolid -dos gols i dues assistències- també ha augmentat considerablement el rendiment de l'uruguaià Luis Suárez, bastant gris en els partits en què el seu amic ha estat lesionat. I és que en els últims cinc partits, entre Messi i Suárez han marcat deu gols, sent fonamentals en les victòries de l'equip davant l'Inter de Milà, Sevilla, Eibar, Slavia de Praga i Valladolid.

El Barça, a més, ha millorat també les seves prestacions ofensives, ja que en la seva ratxa de cinc victòries en la Lliga ha marcat 14 punts i ha encaixat sols dos. En una setmana atípica amb tres partits, Ernesto Valverde seguirà amb les rotacions a València. Sergi Roberto, ja recuperat de la seva lesió, podria entrar al lateral dret per donar descans a Semedo, i Arthur, que es va quedar fora de la convocatòria contra el Valladolid, recuperar la titularitat a la medul·lar. També podria mantenir-se en l'onze el xilè Arturo Vidal després de la seva bona actuació davant el conjunt val·lisoletà, de manera que aquesta vegada qui podria quedar-se fora al mig del camp és Sergio Busquets, el que propiciaria que De Jong canviés la seva posició per jugar com a pivot defensiu. En atac, la sorpresa és la no convocatòria de Dembélé tot i haver complert els dos partits de sanció. Griezmann, que va ser suplent en l'últim compromís de lliga, amb tota seguretat tornarà a l'onze. Tampoc està citat Umtiti, sense l'alta mèdica, encara.

El Madrid rep el Betis

El Reial Madrid rep el Reial Betis Balompié (21.00 hores) en el segon duel consecutiu dels blancs al Santiago Bernabéu, on intentaran donar continuïtat a la bona actuació del passat dimecres després de la golejada al Leganés. L'afició madridista per fi va gaudir d'un partit còmode, amb un marcador tranquil i amb les sensacions d'haver aixecat el vol després de la pobra derrota a Mallorca. Zidane va salvar la situació i els seus jugadors comencen a entonar-se. Rubi també respira després de guanyar el Celta.