El sud-africà Brad Binder (KTM) s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi de Malàisia de Moto2 que s'ha disputat al circuit de Sepang però la segona plaça aconseguida pel català Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex) li ha permès proclamar-se matemàticament campió del món.

No va poder evitar Alex Márquez que el sud-africà Brad Binder (KTM) se li fiqués per davant en l'acceleració de la línia de meta res més apagar-se el semàfor, però s'ha enganxat després de la seva estela com una paparra, amb el japonès Tetsuta Nagashima ( Kalex), el seu company d'equip, Vierge, i el suís Thomas Luthi (Kalex), per darrere d'ell.

Binder, vencedor a Austràlia la setmana passada, va intentar marxar amb força per trencar el ritme dels seus rivals i anar-se'n en solitari, però Alex Márquez, després de superar una petita 'picabaralla' amb Nagashima, s'ha intentat situar darrere seu per evitar-ho..

La primera sorpresa es va produir en la quarta volta, al revolt catorze, on el sud-africà es va haver d'obrir per evitar la caiguda i el pilot d'Estrella Galícia 0'0 es va posar al capdavant de la carrera amb gairebé un segon sobre Nagashima i Binder, que no va trigar gaire a tornar a arribar a Màrquez, que d'aquesta manera tenia el títol mundial a la butxaca.

A poc a poc Brad Binder es va acostar a Alex Márquez fins a col·locar-se a la seva estela. No hi va haver més variacions en tota la carrera, Brad Binder es va centrar en guanyar i Alex Márquez a que no el superés Thomas Luthi, el que li donava matemàticament el títol de campió del món, com així va ser.

En la quarta posició va acabar Xavier Vierge, amb Jorge Navarro cinquè i Iker Lecuona en la sisena posició, mentre que Augusto Fernández (Kalex), va ser onzè.