El Figueres torna a complicar-se la vida després d'encaixar ahir una dura derrota davant del cuer Sants (3-1). Tot i avançar-se al marcador amb un gol matiner de Duba, els blanc-i-blaus van llençar la tovallola a la segona part, quan va reaccionar l'equip de Tito Lossio i van veure's atropellats pels locals. La irregularitat dels figuerencs des que va començar la competició posa en dubte la continuïtat del tècnic Xavi Agustí, ja que amb 3 victòries, 2 empats i 5 derrotes els empordanesos se situen quinzens amb 11 punts.

El conjunt blanc-i-blau va topar al camp de l'energia amb un Sants afamat, que encadenava set jornades consecutives perdent. La pressió local va fer-se evident des del primer minut, però els d'Agustí van contrarrestar-ho amb un gol matiner de Duba fruit d'un contracop. Anar per davant del marcador va donar-los més confiança per gaudir de bones ocasions que podrien haver ampliat el resultat al marcador. Un xut de Pujadas va sortir llepant el pal de la porteria del Sants. A mesura que avançava el cronòmetre, però, els de Lossio van reaccionar per tenir els figuerencs contra les cordes.

A la represa, el conjunt local va prémer l'accelerador per enviar el Figueres cap a la deriva. En poc més de deu minuts, Sergio Navarro remuntava el partit amb un doblet que deixava els blanc-i-blaus sense resposta. Primer igualava la balança a través d'un córner i després posava el seu equip per davant finalitzant un contracop.

Agustí va recórrer als canvis per revertir la situació, però l'equip no se'n va sortir. Ja en temps de descompte, el Sants va marcar el tercer, que suposava una gerra d'aigua freda per als visitants.