L'Spar Citylift Girona ho ha tornat a fer. Ha tornat a guanyar a la pista del Perfumerías Avenida (55-68) en un partit molt físic i igualt que les gironines han guanyat des de la defensa. D'aquesta manera, el conjunt entrenat per Èric Surís se situa al capdavant de la classifiació i com a únic de la lliga que es manté invicte.

En la primera part les gironines sempre han anat a remolc en el marcador 7 punts (27-20), però han sobreviscut gràcies a una inspiradíssima Mendi que ha anotat els 11 primers punts de les visitants i ha acabat amb 27 punts i 7 triples.

Al descans el marcador era de 29-25, i en el tercer període les de Surís han capgirat el marcador (33-34) i des de la defensa han anat ampliant el seu avantatge, que era de 10 punts (45-55) quan faltaven poc menys de cinc minuts pel final del partit i ha arribat a vèncer per 15 (53-68) en els instants finals, però ho ha acabat fent per 13 (55-68).