El Citylift GEiEG Uni Girona va encaixar una derrota contundent, la segona consecutiva, a la pista del Sant Adrià (67-38), en un partit on les gironines es van veure superades en tot moment davant un dels equips més forts de la categoria i que l'any passat va descendir de la Lliga Dia.

I és que després del 0-2 inicial les barcelonines van fer un parcial de 9-0 (9-2) que faria anar a remolc el conjunt entrenat per Joan Pau Torralba que al descans perdia per 12 punts (37-25). Una llosa dura de superar, i més, quan en els 20 minuts restants les visitants només van poder anotar 13 punts. Mentrestant, les locals anaven obrint de cada vegada més forat en el marcador.

Torralba, que tenia les baixes de Cisse, Bagaria i Martin, va declarar que «tot i intentar-ho fins al final hem jugat contra un equip molt físic en totes les posicions i això ha marcat les diferències».