L'Escala - La Jonquera (0-1)

Després d'un inici amb molts de dubtes on els resultats no acompanyaven (5 derrotes en els primers 6 partits), la Jonquera respira amb més tranquil·litat després d'endur-se el derbi alt-empordanès i sumar la tercera victòria consecutiva. En el seu caseller ara consten 12 punts, els mateixos que l'Escala que, després del gran triomf davant del Palamós la jornada passada, pateix la segona derrota al Nou Miramar, en un partit on la rivalitat va ser present i on els locals van merèixer com a mínim puntuar.

El partit va tenir dues cares. A la primera meitat, els escalencs van dominar amb claredat, i van gaudir d'ocasions per avançar-se en el marcador. A la represa, el partit va canviar arran del gol fronterer. Alaminos va culminar un contraatac per avançar els verds. A partir d'aquí la Jonquera va intentar aturar el joc per defensar el resultat i el partit es va embrutar. Alaminos va enviar la pilota al pal en el que podria haver estat la sentència definitiva i a la jugada següent Diarra va veure la segona groga. L'Escala ho va provar fins al darrer sospir però més amb el cor que amb el cap. Finalment l'electrònic no es va moure i els tres punts van volar cap a la Jonquera.

El proper partit l'Escala visitarà el camp del Mataró, quart classificat i de moment imbatut al municipal del Centenari, mentre que la Jonquera descansarà en el partit que hagués correpost amb el Reus B.

Llagostera B - Guineueta (0-1)

El filial del Llagostera va rebre ahir el Guineueta amb l'esperança de trencar la mala dinàmica de resultats que l'han enfonsat a la darrera posició de la classificació. De fet, el xoc era l'oportunitat per què qualsevol d'ambdós equips es poguessin endur els tres punts i guanyar després de diverses jornades sense fer-ho. Els blaugranes, que encadenen dos empats seguits, encara no saben el que és guanyar a la categoria. Pel que fa el seu rival d'ahir, les coses no són gaire diferents. Els barcelonins van començar la Lliga guanyant, però cinc jornades sense guanyar els van fer establir-se a la part baixa de la classificació. Aquests punts, però, els fan pujar fins la vuitena posició amb 12 punts. Uns punts que els va costar suor i llàgrimes aconseguir, ja que el filial llagosterenc va plantejar un partit molt seriós defensivament, tot i que són cuers no són l'equip amb més gols encaixats a la Lliga, intentant impossibilitar les arribades del seu rival. Això ho van aconseguir durant, pràcticament tot el partit, fins que a les acaballes de l'enfrontament el visitant Javier Carmona va poder trencar l'igualtat. Amb aquesta derrota, els gironins continuen cuers amb dos punts a set unitats del Rubí que és qui marca la salvació.

El partit que s'havia de disputar entre el Rubí i el Girona B es va suspendre minuts abans de començar l'enfrontament per la mort del vicepresident del conjunt vallesà, Toni López.