Cadis - Sporting de Gijón (3-1)

El Cadis va vèncer aquest divendres per 3 a 1 a l'Sporting de Gijón amb una actuació estel·lar del centrecampista Álex Fernández, autor d'un doblet, i va aconseguir el seu onzè triomf en catorze jornades per afermar-se encara més en la primera posició de la Lliga Smartbank.

Ponferradina - Màlaga (1-0)

Un gol del capità Yuri de Souza, el seu quart consecutiu i el setè de la temporada, va permetre a la Ponferradina vèncer a un incansable Màlaga, encadenar la cinquena jornada sense perdre i, per primera vegada en el campionat, sumar dos triomfs consecutius, trencant de pas la ratxa dels andalusos.

Numància - Albacete (1-0)

Un gol del central golejador Escassi en el tram final del partit, va permetre al Numància anotar davant l'Albacete una nova victòria a l'estadi Los Pajaritos i seguir creixent a la classificació, davant un rival que també va tenir les seves ocasions però que no les va saber aprofitar.

Reial Oviedo - Almeria (0-0)

L'Oviedo va ser superior a un Almeria que va donar per bo el punt després d'un partit sense gols en el qual els blaus van estar molt més a prop d'aconseguir la victòria.

Fuenlabrada - Deportivo de la Corunya (1-1)

Una greu falta d'entesa entre Chico Flores amb el porter Biel Ribas va permetre marcar a Koné en l'únic xut a porta d'un Deportivo gris a l'estadi Fernando Torres, on l'empenta del Funelabrada no va trobar el triomf després d'un gran gol d'Hugo Fraile.

Alcorcón- Racing de Santander (1-0)

Un gol de Juan Diego Molina Martínez Stoichkov, als 28 minuts va permetre a l'Alcorcón trencar la mala dinàmica que patia al Santo Domingo per superar al Racing de Santander, que queda en posicions de descens i el seu tècnic, Iván Ania, surt tocat del partit i està cada vegada més qüestionat.

Tenerife- Osca (0-0)

El Tenerife continua amb la seva mala ratxa en el Rodríguez López i es contenta amb l'empat obtingut davant un sòlid Osca que, al contrari, lamentarà no haver aconseguit treure profit del seu domini a la recta final del partit.

Extremadura- Girona (1-3)

Un gran Girona va passar aquest diumenge com un llamp sobre l'Extremadura (1-3) i el debutant a la banqueta Pep Lluís Martí va aconseguir la victòria després de dues derrotes i un empat.

Lugo - Rayo Vallecano (1-0)

El Rayo Vallecano va encaixar la seva segona derrota consecutiva a la Lliga Smartbank després de perdonar al Lugo, que va aprofitar pràcticament l'única ocasió que va ser capaç de generar per aconseguir la victòria (1-0) i sortir del descens.

Saragossa - UD Las Palmas (3-0)

El Reial Saragossa va tallar, contra Las Palmas, la ratxa negativa que acumulava derrotant-lo amb comoditat i reenganxant-se a la zona de privilegi de la classificació en la qual va aconseguir col·locar-se a dos punts del segon classificat, l'Almeria.

Elx - Mirandés (4-2)

Tres gols de penal, més un altre anotat per Fidel, i vàries parades de mèrit del porter Edgar Badía van permetre a l'Elx retrobar-se amb la victòria al Martínez Valero i trencar la bona dinàmica del Mirandés.