L'Olot rep aquesta tarda el Prat (17.00 hores). Els de Raúl Garrido estaven angoixats buscant la victòria, però fa dues setmanes la van trobar i ara encadenen dues jornades consecutives sumant tres punts. Tot i això, el tècnic assegura que no estan centrats en les dades, sinó en el joc: «No pensem en si és la tercera consecutiva, sinó en la dificultat del partit, perquè venen molt exigits i tenen la necessitat de guanyar. Estem centrats en com jugar, que és el que fa que guanyem o no. Una victòria seria molt important però hem de centrar-nos en com plantejar el partit i enfrontar-lo com cal».

El conjunt barceloní, que ha tornat aquesta temporada a la Segona B, se situa en zona de descens i està a quatre punts de la salvació. L'equip de Pedro Dólera només ha guanyat un partit aquest curs, però s'ha imposat al camp del València Mestalla i ha empatat al Mini Estadi davant del Barça B. «Repeteixo, al grup 3 de Segona B no hi ha partits fàcils. Està més que demostrat. El Prat està necessitat i això és molt perillós», insistia a la prèvia. Garrido creu que la clau de la millora de l'equip en referència als resultats és que cada vegada s'entenen millor com a grup. «Més enllà del joc, aspecte en el qual hem estat molt regulars fins ara, hem millorat molt com a conjunt. Va haver-hi molts canvis a la plantilla a l'estiu i cada vegada som millor grup i ens entenem millor».

El tècnic no podrà comptar encara ni amb Blázquez ni amb Joel Arimany -en la recta final de la seva recuperació. El jove Arnau Comas torna després de dues setmanes d'absència per problemes físics.