L'Espanyol va perdre ahir al Wanda tot i haver-se avançat 0-1 i segueix en crisi a la Lliga, enfonsat a la zona de descens. L'Atlètic va disputar un altre primer temps decadent, com el de Leverkusen, entregant la pilota i la possessió al penúltim classificat, l'equip de Machín. El pla dels locals, des del primer minut, va ser esperar l'errada del rival per poder sortir al contraatac i buscar la velocitat de Vitolo, Morata o Correa.

No obstant això, els visitants van poder contrarrestar totes les temptatives locals fent que el primer temps fos seu. De fet, els homes de Machín es van avançar en el marcador gràcies a una diana de Sergi Darder fent impossible l'estirada d'Oblak. Abans els catalans van haver de substituir Naldo per lesió. La primera meitat, però, va acabar amb empat a un gràcies a la diana d'Ángel Correa ratificada pel VAR.

A la segona part els locals van encadenar moltes ocasions fins que Álvaro Morata va marcar per posar el 2-1. A les acaballes del partit l'Atlètic de Madrid va poder ampliar el marcador gràcies a Koke, cosa que enfonsava definitivament les opcions de l'Espanyol.