El Girona B d'Axel Vizuete camina amb pas ferm cap a l'ascens a Tercera Divisió. Després de la darrera jornada, els gironins avantatgen en 6 punts el segon classificat, el Vic, i en 8 el tercer, un Palamós que diumenge perdia per la mínima a Mataró. El filial blanc-i-vermell és el líder imbatut de la categoria amb un balanç de 10 victòries i un empat, i a més a més és el conjunt més golejador, amb 28 dianes, i el menys golejat, amb tan sols dos en contra, i de penal. En aquest darrer apartat, sorprenen els números defensius del líder de la Primera Catalana perquè després del triomf davant L'Escala (3-0), el Girona B ja fa vuit partits que no encaixa cap gol. L'últim cop que el porter dels gironins va haver de recollir una pilota de dins de la seva porteria va ser en la tercera jornada de Lliga davant el Parets (1-3).

Aquell dia, Otman, i de penal, va superar Jonatan Morilla al minut 82 i des d'aleshores ja fa vuit jornades que ni aquest ni Youssouf Koita, l'altre guardià de la porteria del filial del Girona, reben gols. A més, cal destacar que les dues úniques dianes que ha encaixat el conjunt d'Axel Vizuete han arribat des dels onze metres. El proper cap de setmana el líder descansa i seguirà la competició el diumenge 15 de desembre, quan rebrà un altre candidat a l'ascens com és el Palamós, en un dels partits més esperats de la temporada. El Girona B, a més de ser líder destacat de la categoria, té un partit pendent al camp del Rubí, ajornat al seu moment en la novena jornada, i que s'acabarà jugant el proper 5 de desembre a 2/4 de 9 del vespre.