Escenari atípic ahir al Municipal de Llagostera: partit a les vuit del vespre, fred, poca afluència de públic a les grades i diverses cares noves a l'11 inicial d'Oriol Alsina. Exactament només dos jugadors, Diego González i Nahuel, repetien titularitat, i es confirmava el que el tècnic local ja havia avançat, que donaria minuts als qui no haguessin tingut presència diumenge a Castelló, pensant en el duel de Lliga del cap de setmana a casa contra el València Mestalla. L'aposta va ser bona perquè el Llagostera va tombar el Prat remuntant un 0-1 advers, amb gols de Sascha i Sergio Cortés, i la pròxima primavera es jugarà el seu primer títol de Copa Catalunya contra l'Hospitalet, que es va desfer del Badalona per penals.

Els blaugrana van sortir amb la motivació i les ganes requerides. Tanmateix, l'inici del partit va ser igualat, però el Llagostera va desprendre accions de voler endur-se la victòria. La primera oportunitat clara del partit va ser precisament per als locals quan al minut 14 Juvanteny, després d'una gran jugada de Nahuel que va deixar amb dos pams de nas dos defenses amb els seus retalls, va xutar a l'esquerra d'Andrés. Els locals van anar fent-se forts i van començar a guanyar terreny al Prat. En una internada del lateral dret Aimar, aquest en un intent de centrada-xut gairebé sorprèn el porter visitant. El Prat, que encara no havia dit la seva, ho va fer per partida doble: totes dues amb xuts de Guzmán que Santaló va aturar sense problemes. Amb ocasions però sense gols, els dos equips se'n van anar al vestidor.

Una centrada de Salva a l'inici de la segona part va trobar rematador en Pedro Bravo i aquest sense oposició va poder superar Santaló. La rèplica la va tenir Sascha amb un u contra u però el seu colpeig se'n va anar alt. El mateix Sascha es va plantar sol a l'àrea i va poder batre Andrés al minut 66 per posar l'empat al marcador. Ambiciosos, els llagosterencs van voler més, i vuit minuts més tard Sergio Cortés, amb un gran xut, va treure les teranyines de la porteria del Prat per avançar el seu equip. Aquesta diana va acabar refredant el partit. Els locals van deixar passar els minuts i es van fer amb l'objectiu de passar ronda. La primavera que ve l'Hospitalet serà el rival a la final de la Copa Catalunya, un equip de Tercera Divisió que ahir va empatar a dos contra el Badalona però finalment es va imposar als penals (5-4).