Un gol determinant de Ballester a mig minut del final ha donat una nova victòria al Sarrià aquesta tarda a casa contra l'Amenábar, un rival directe per la permanència (26-24). En la següent acció els visitants han fet una falta en atac i els gironins han pogut celebrar definitivament la victòria. Amb aquest triomf els de Salva Puig ja sumen 12 punts a la classificació en l'any del seu debut a Plata. Ballester també havia sigut l'autor del 25-24, convertint-se en la peça clau del partit.

El partit ha sigut igualat, dominat gairebé sempre pel Sarrià, que al descans dominava per 13-11. Els bascos han arribat a empatar a cinc minuts i mig pel final (24-24) i en aquests darrers instants els locals han sabut tenir el cap més fred i ha aparegut la figura de Ballester, autor d'un total de cinc gols.