El Bàsquet Girona ha arrasat aquesta tarda La Roda en una nova jornada de la LEB Plata. Un parcial de 39-6 en els últims 11 minuts ha acabat dictant sentència a un partit que, fins aleshores, havia sigut molt igualat. Moreno, amb 19 punts, Hester (16), Dijkstra (15) i el debutant Graham (13) han sigut els millors anotadors gironins.

A un minut per acabar el tercer quart el duel estava empatat a 55-55 després que el Girona trobés molts problemes per aturar el joc de La Roda, amb un aler-pivot molt mòbil, Elechi, que havia acabat la primera part amb 17 punts. Però un parcial de 6-0 en aquest darrer minut del tercer parcial ha sigut l'inici de la sentència.

Amb 61-55 s'ha obert el darrer quart i a partir d'allà, només hi ha hagut un equip sobre la pista. La Roda ha fet només 6 punts en aquests últims 10 minuts. El Girona, a partir de la seva bona defensa, ha pogut fer el bàsquet que més li agrada, corrent al contraatac i amb un encert espectacular des de la distància. Els locals han acabat amb un espectacular 15/32 en triples i reforcen d'aquesta manera el seu lideratge en aquesta conferència de la lliga.