El balanç de la Supercopa d'Espanya su-18 disputada el dissabte a Pamplona va deparar dues medalles d'or i una de plata pels judokes del Securitas-Girona Judo.

En la categoria -73kg (51 judokes), els germans Hernández, Miquel i Josep van disputar la final amb victòria del segon, després de protagonitzar una excel·lent actuació.

En la categoria -81kg (25 judokes), victòria i medalla d'or de Kindi Ba, amb 5 victòries.

Per últim, en la categoria -48kg (38 judokes), Paula Molina va quedar setena amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

La Supercopa d'Espanya és un test referencial pel Campionat d'Espanya (25 d'abril de 2020). Les opcions de Kindi Ba, Miquel i Josep Hernández estan totalment obertes de cara a pujar al podi en aquesta competició.