14 de desembre de 2019
14.12.2019
Diari de Girona

Viñales: "El suport de Roses és una motivació extra per ser campió del món la pròxima temporada"

El pilot gironí de MotoGP ha estat el protagonista a la inauguració de la seu del club de fans a la localitat de l'Alt Empordà

14.12.2019 | 12:10
Maverick Viñales inaugura el seu club de fans.

El pilot Maverick Viñales ha inaugurat aquest matí la seu del Fan Club de Maverick Viñales a Roses. El rosinc, que ha quedat tercer al Mundial de MotoGP, s'ha mostrat agraït als seus seguidors i ha assegurat que "sentir el suport del meu poble i saber que estan al darrere et dona una motivació extra". A més a més, ha explicat que "poder portar Roses arreu del món em fa sentir molt orgullós i a casa, del club de fans conec a quasi tothom. Normalment són situacions on no m'hi trobaria gaire a gust, però estic molt còmode".

Viñales ha acabat la temporada com la primera Yamaha, aconseguint dues victòries i evidenciant que la M1 evoluciona pel bon camí. "La moto ha millorat sobretot en regularitat. Els altres anys vam pecar perquè alguna cursa ens anava molt bé i l'altra regular. En canvi aquest any, ens hem mantingut gràcies a la durabilitat del pneumàtic. És el nostre punt fort i li hem de treure profit, ho veurem amb la nova moto", ha explicat. En aquest sentit el pilot altempordanès, ja ha provat la 2020 i ha estat un dels més ràpids als tests.

Per a la pròxima temporada "l'objectiu és el mateix: 'ser campió del món'. Ho hem de tenir al cap perquè hem pogut tenir temporades difícils però Yamaha està treballant molt bé i tenim una moto competitiva. Afronto l'Any Nou amb la màxima motivació, vull començar-lo lluitant per la victòria". Viñales també ha destapat la samarreta del curs vinent que li "encanta" i és "espectacular perquè simbolitza el renaixement".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook