15 de desembre de 2019
15.12.2019
Diari de Girona

Suspès el Rayo-Albacete per càntics contra Zozulia

Els crits de "puto nazi" cap al jugador visitant des d'una part de l'afició madrileny han fet que l'àrbitre hagi decidit suspendre el matx

15.12.2019 | 22:12
Suspès el Rayo-Albacete per càntics contra Zozulia

El partit entre el Rayo i l'Albacete ha quedat suspès a la mitja part, a causa dels càntics en contra cap al jugador ucraïnès Roman Zozulia durant tota la primera part. Una part de l'afició de l'Rayo, la situada en l'únic fons de l'estadi, ha cantat en reiterades ocasions durant la primera meitat «Roman Zozulia puto nazi». Els càntics han provocat que l'àrbitre aturés el partit durant uns instants a la primera meitat per tal que es demanés per megafonia el cessament dels insults. A la mitja part, l'àrbitre López Toca ha decidit suspendre el partit d'acord amb la petició dels dos clubs. La Lliga ha donat suport a la decisió.

La història de Zozulia amb el Rayo es remunta a gener de 2017, quan l'ucraïnès va arribar a Vallecas cedit pel Betis. Uns dies després d'anunciar-la seva incorporació va entornar-se'n cap a Sevilla sense debutar ni entrenar-se amb els seus nous companys a causa de el rebuig que va mostrar l'afició vallecana per ell, a què el van acusar de «filiació nazi».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook