Bruno martin banyoles

Ahir es va celebrar la setena jornada del Circuit Gironí de Cros al parc de la Draga de Banyoles, on es van aplegar al voltant de 640 esportistes.

En la cursa femenina, els primers dorsals es van mantenir al llarg de tot el recorregut. Va arribar en primera posició l'atleta banyolina Marina Guerrero, del CAManresa; seguida de Laura Rodríguez, del Lleida UA, i de Carlota Rodes, del CACanaletes-St. Martí. Mentre que en categoria masculina els millors van ser Abderrahim Ougra, del GEiEG; seguit de Bouba Sabaly, del CA Lloret-La Selva, i en tercera posició, GenísFerrandez, del CA Granollers.

El proper cros a terres gironines serà el 22 de desembre a Calonge i Sant Antoni de Calonge per celebrar el Campionat de Catalunya de 2019 de Cros Curt, amb Adel Mechaal i Esther Guerrero confirmats.