Almenys 12 persones han requerit assistència sanitària, totes elles de caràcter lleu, per lesions sofertes en els disturbis al costat de Camp Nou durant el clàssic, en els quals els Mossos d'Esquadra han carregat i disparat projectils de "foam" mentre radicals incendiaven contenidors.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels dotze ferits, quatre han requerit un trasllat a un centre sanitari.

A més, un càmera de la televisió de Barcelona betevé ha resultat ferit en una cama pel rebot d'una bala de "foam" que li ha impactat mentre gravava els disturbis, segons han explicat a Efe fonts de la televisió local, tot i que el periodista ha pogut continuar amb la seva feina.

Després d'una tarda en què la protesta convocada per la plataforma anònima Tsunami Democràtic ha discorregut amb normalitat, després de reunir unes 5.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, alguns radicals han sortit al carrer a les rodalies del Camp Nou, en petits grups, on han creuat contenidors i els han calat foc.

Els Mossos d'Esquadra han efectuat diverses càrregues i han llançat projectils de "foam" per intentar buidar la zona, per ara sense èxit, mentre es disputava la segona part del clàssic, al qual assisteixen més de 90.000 persones.