El Banyoles va perdre al sempre complicat Narcís Sala (2-0) en l'últim partit de l'any 2019. Després que Ton Alcover obrís la llauna amb un cacau al primer pal (min. 8), els andreuencs van sentenciar a la segona part amb un gol de Sergi Serrano que va superar Bartrina sense problemes.

No obstant això, els d'Adam Fontes van plantar cara en tot moment aprofitant les sensacions de la victòria contra l'Hospitalet -aleshores líder- per disposar d'ocasions de perill. La primera va arribar als primers cinc minuts amb una pilota d'Adrià Casanova, que va plantar-se sol davant Craviotto i el porter va solventar desviant al xut. També ho va haver de fer a l'inici del segon temps, quan va escapçar una fuetada de Pol Bastidas a córner.

Tot i encaixar dos gols, el Banyoles va resistir davant del rival, que buscava el tercer, i marxa al descans de Nadal amb 24 punts.