Spencer Reaves és un escorta nord-americà que, després a la universitat de North Grenville de la segona divisió de la NCCA, que el passat gener va començar la seva aventura professional a Azpeitia fitxant pel Juarisiti Iraurgi on encara continua i avui ha estat clau perquè el conjunt basc guanyés una Copa LEB Plata que ha estat durant molts minuts pel camí de les vitrines del Bàsquet Girona (74-69). El projecte ideat, i presidit per Marc Gasol, s'ha quedat sense premi després d'anar sempre per davant en el marcador amb avantatges de fins a 12 punts que s'han quedat en res davant la fe dels bascos i el festival anotador des de la línia de tres punts de Reaves i del seu compatriota Lowrance.

A vuit minuts per acabar el partit, Lowrance i Reaves han anotat dos triples consecutius per posar el seu equip a només quatre punts (53-57) i posar sobre la taula una opció que, fins aquell moment, pocs pensaven que seria possible: una derrota gironina. Sàbat ha anotat un triple en el darrer segon de la possessió que tornava a aixecar la diferència a 7 punts, però els locals ja estaven crescuts. I Reaves disparat. Primer ha posat el seu equip per davant en el marcador, 61-60, i després ha protagonitzat amb el seu col·lega Lowrance una nova sèrie de dos triples seguits que ha posat el partit costa amunt per als gironins (69-66, amb dos minuts per jugar-se). Un tir lliure de Sevillano i un bàsquet de Hester han posat emoció al tema, però, no podia ser de cap altra manera, un altre triple de Reaves ha caigut com una gerra d'aigua freda sobre el cos del centenar de gironins desplaçats a Azpeitia: 72-66. Un triple de Sàbat a quatre segons del final ja ha arribat massa tard i, després de la falta ràpida, els tirs lliures de Powell han sentenciat una derrota de les que fan mal.