El migcampista català Carles Aleñá, del Barcelona, jugarà cedit fins al final de l'actual temporada al Reial Betis, després de l'acord al que varen arribar ahirtots dos clubs i que «no inclou cap opció de compra». Així, l'equip verd-i-blanc «es fa càrrec de la fitxa» del jugador.

Nascut a Mataró el 5 de gener del 1998, Aleñá va arribar al Barça en edat de prebenjamí. «La seva qualitat ha fet que fos passant de categoria fins a arribar al primer equip blaugrana», recordava el Barça en la seva nota de premsa.

«El seu debut amb el Barça va ser molt especial. A la Copa del Rei 2016/17 davant l'Hèrcules, es va estrenar amb un gran gol que va significar l'empat per als culers», s'explicava des del conjunt barceloní d un futbolista que en total ha disputat 39 partits oficials amb el primer equip i ha marcat tres gols.

«Internacional amb Espanya en les categories sub-16, sub-17 i sub-21, Aleñá destaca per la seva exquisida tècnica, a la qual acompanya un gran desplegament en la parcel·la ampla i un gran copejament amb el peu esquerre», s'explicava en la nota del Betis.