El derbi empordanés entre el Figueres i el Peralada ha acabat amb repartiment de punts després de l'empat (1-1) registrat a Vilatenim. La Unió s'ha avançat molt d'hora gràcies a un gol de penal de Pepu Soler als sis minuts de joc. El Figueres, amb el marcador a favor, ha volgut dur la iniciativa, però poc a poc l'equip visitant ha anat entrant al partit. De fet, al límit del descans, el Peralada hauria pogut empatar però Ferron ha enviat per sobre del travesser un penal favorable.

A la represa el Peralada ha seguit buscant la igualada i l'ha acabat trobant en una acció d'Arnau Ortiz, que acabava de sortir al camp. A un quart d'hora del final els visitants han perdonat l'1-2 després d'una passada de la mort que no ha sabut aprofitar Medina. El derbi empordanés ha reunit gairebé un miler d'espectadors a Vilatenim.