Jugant amb una samarreta diferent de la de les seves companyes, i amb el número quatre fet amb esparadrap a l'esquena, la francesa Joyce Cousseins ha acabat convertint-se en el botxí de l'Spar Citylift Girona de les Xargay, Vasic, Mendy, Palau, Coulibaly... Un bàsquet sobre la botzina de Coussesins ha donat una inesperada victòria a l'IDK Gipuzkoa que, davant més de 3.000 espectadors, ha assaltat Fontajau castigant les baixes prestacions de l'Uni (53-55).

A mig minut per acabar la primera meitat, Marta Xargay tira un triple i no toca cistella. La seva imatge baixant a defensar amb el capcot és el millor resum dels dos primers quarts de l'Uni. Per a desgràcia dels més de 3.000 espectadors de Fontajau el partit estava sent molt diferent dels que solen veure els dijous en Eurollliga. El retorn de Coulibaly, jugant amb ulleres, era l'única nota de tensió en un Uni que ha marxat al descans perdent de 8 punts (21-29, després d'un bàsquet de Mendy) tot i haver millorat una mica respecte a uns primers 10 minuts molt i molt pobres (6-15, amb les locals veient la cistella quadrada: 2/14 en tirs de dos i 0/6 en triples). Veritablement massa pobres i poc agraïts per a la multitud que s'ha aplegat avui a Fontajau.

Minut 4 de la segona meitat. Coulibaly clava un tap espectacular a Toch Sarr, l'Uni surt volant al contracop i la pilota passa per les mans de les altres quatre jugadores fins a trobar el millor tir possible: triple de Sonja Vasic. 31-29, en tres minuts i mig l'Uni ha donat la volta al marcador amb un parcial de 10-0, l'entrenadora visitant ha d'aturar el ruixat demanant temps mort i el públic salta en els seus seients feliç de retrobar-se amb el seu equip. El que l'enamora els dijous en els partits d'Eurolliga. Encara que només sigui per tres minuts i mig.

Els dos paràgrafs expliquen dues històries i dos trams de partit molt diferents d'un Spar Citylift Girona- IDK Gipuzkoa que, per a desgràcia local, durant molts minuts ha estat molt més semblant al primer que no pas a un segon que s'ha acabat convertint en una mena de flashback de tres minuts recordant co pot jugar aquest equip. Amb Coulibaly a la banqueta, Surïs sembla haver perdut la paciència amb Andusic (només tres minuts avui), el Gipuzkoa ha acabat el tercer quart guanyant per vuit punts després de dos bàsquets prop de cistella d'Edwards i Sarr (36-44). Els habituals de Fontajau s'havien tornat a quedar sense el seu equip dels "dijous europeus".

Els guionistes sabien que havien d'introduir denou un altre flashback a la trama i, per sort seva, el desgast d'un Gipuzkoa on el pas del temps ha convertit Erika de Souza en una jugadora molt diferent de la que feia tremolar el Fontajau amb la samarreta del Perfumerías Avenida, ho ha fet possible. Quatre punts seguits d'Elonu han empatat el partit a 48, Mendy ha arribat a posar l'Uni per davant, Saarr i Cousseins han aguantat el Gipuzkoa, i quan semblava que Sonja enviava el partit a la pròrroga, l'agònic basquet de la base francesa ha deixat l'Uni sense la victòria i sense el lideratge en solitari de la lliga.