El Banyoles va sucumbir contra l'Europa en un duel marcat per una primera part per oblidar. Tres gols en els primers quaranta-cinc minuts de partit, obra de Monsó, Pastells i Jiménez, van complicar i de quina manera el primer duel dels del Pla de l'Estany al seu camp aquest any. A la segona part van poder maquillar el marcador gràcies als gols de Bech i Moha quan restaven deu minuts pel final.

Tothom sap que el Banyoles és membre de la Tercera Divisió a causa d'una sèrie d'esdeveniments que van posar el seu nom al llistat d'equips que la conformen. Per això l'objectiu dels homes d'Adam Fontes ha sigut sempre el de fruir. Això sí, sempre que l'equip copmeteixi. I de fer-ho, ho estan fent. Els blancs-i-blaus rebien ahir un dels pesos pesants de la categoria, l'Europa. Un rival dur que havia de visitar un Miquel Coromina que havia vist tres victòries en les últimes tres jornades que s'hi han disputat.

L'inci no va ser el desitjat per als locals. L'Europa al quart d'hora va veure porta a través d'una jugada assajada. El Banyoles ho intentava però no podia. En canvi els barcelonins amb poc van fer el segon a la mitja hora i el tercer quatre minuts després. La represa va ser diferent: els d'Adam Fontes van veure com els marcaven el quart però quan restaven deu minuts Bech i Moha van poder marcar dos gols per reflectir el 2-4 final.