Llagostera i Nàstic s'han repartit un punt cada equip en un partit d'allò més mogut, amb ocasions a totes dues bandes i que ha tingut als porters, Marcos i Bernabé, en els grans protagonistes. Tant un com l'altre han evitat que el marcador es mogués, en el primer duel que tots dos conjunts disputaven al Municipal cinc anys i mig després de l'eliminatòria d'ascens a Segona A que va decantar-se a favor del conjunt blaugrana.

Marcos, salvant una internada de Viti i després volant per rebutjar un cacau de Gerard Oliva, ha trobat la resposta del porter del Nàstic, que també ha salvat als seus amb una gran mà a xut de falta de Magallán. Això al primer temps, perquè a la segona meitat el guió s'ha repetit i tots dos han tornat a aparèixer. La més clara l'ha tingut Kuku al darrer minut, amb un cop de cap que ha rebutjat Bernabé impedint que la victòria es quedés a casa.

UE Llagostera: Marcos, Aimar, Lucas Viale, Diego, Maynau, Magallán (Kuku, min. 81), David Garcia, Noel, Cortés (Nahuel, min. 59), Èric Jiménez (Crespo, min. 70) i Sascha.

Gimnàstic de Tarragona: Bernabé, Albarrán, Juan Rodríguez, Goldar, Viti, Pol Domingo, Javi Márquez (Jonathan Pereira, min. 68), Pedro Martín, Pol Ballesteros, Brugué (Montero, min. 91) i Gerard Oliva.

Àrbitre: Recio Moreno. Ha amonestat Maynau, Sascha, Diego (Llagostera); Juan Rodríguez, Pol Domingo (Nàstic).

Estadi: Municipal de Llagostera, mig miler d’espectadors.