El Reial Madrid ha tornat a fixar-se en el futbol brasiler per reforçar la seva plantilla i ahir va anunciar el fitxatge del jove migcampista brasiler Reinier, que arriba procedent del Flamengo i signa contracte amb el seu nou club fins al juny del 2026. Els blancs n'han pagat 30 milions.

«Migcampista ofensiu que destaca per la seva tècnica i creativitat amb la pilota, ha protagonitzat una espectacular progressió en el Flamengo que l'ha convertit en una de les grans estrelles emergents del futbol mundial», va assegurar en un comunicat el club madridista, i va afegir que el seu nou jugador s'incorporarà al Reial Madrid Castella quan finalitzi la seva participació en el Torneig Preolímpic sub-23 amb la selecció brasilera.

Per la seva banda, el Flamengo també va confirmar oficialment el traspàs i va agrair a Reinier «el compromís i l'afecte» que ha mostrat al club «al llarg d'aquest període de negociació». «Totes les parts involucrades sempre han buscat el millor per a la formació i la carrera del jugador», va assegurar l'entitat brasilera.

Considerat un dels jugadors més prometedors del Brasil, Reinier Jesus Carvalho (2002.01.19, Brasília) arriba al Reial Madrid un dia després de complir 18 anys i seguint l'estela recent dels seus compatriotes Vinicius Junior i Rodrygo, que també van fitxar molt joves pel club blanc.