Superat l'ensurt viscut a Eivissa en el seu debut a la Copa del Rei, el nou Barça dirigit per Quique Setién es posa a prova en un escenari sempre complicat com és Mestalla, on intentarà retrobar-se amb les bones sensacions ofertes la setmana passada davant el Granada al Camp Nou. Per tant, el primer examen del tècnic càntabre arriba avui (16.00 hores) al camp del València, escenari on l'equip precisament va cedir la primera plaça de la classificació en cedir un empat (1-1).

Per a aquest partit, Setién no podrà comptar amb els lesionats Suárez, Ousmane Dembélé ni tampoc Neto. El porter brasiler ha estat l'últim a caure en patir un esquinç de turmell en el partit de Copa de dimecres. No obstant això, el preparador recupera Messi, Busquets i Piqué, a qui va donar descans a mitja setmana. Tots tres seran titulars a Mestalla, com també Umtiti, que segurament formi parella a l'eix de la defensa amb Piqué, en detriment de Lenglet. Per la seva banda, Arthur Melo podria acompanyar Busquets i De Jong al mig del camp. La clau serà veure com l'equip català s'ha anat adaptant al sistema de tres defenses, ja que Setién ha apostat perquè el seu Barça ataqui amb un lateral (generalment Alba per l'esquerra) tot recovertint l'altre (en principi Sergi Roberto) com a tercer central. El porter Iñaki Peña i Àlex Collado, del filial, també són a la llista

Per la seva banda, el València d'Albert Celades viu un moment de certa incertesa,accentuat per la dura derrota de l'última jornada al camp del Mallorca (4-0). A més, l'equip s'haurà de reinventar perquè no disposa per sanció de Dani Parejo, el futbolista que li dona equilibri i pel qual passen tots els atacs. El seu substitut podria ser Carlos Soler, o apostar per una mitja amb més múcul amb Coquelin i Kondogbia.