El Sarrià enceta aquesta tarda la segona volta de la competició contra el Cajasur Còrdova (18.00). Es tracta d'un rival que evoca, sens dubte, grans records al conjunt gironí perquè van aconseguir la primera victòria a la categoria a la primera volta a terres andaluses (21-22). Els de Salva Puig arriben a la cita en una bona dinàmica de joc i resultats i còmodament instal·lats en la sisena posició. «Estem contents però tenim ben clar que encara no hem fet res i queda molta Lliga», alerta Puig. Els bons resultats obtinguts en la seva estrena a Plata han fet que el Sarrià hagi rebut l'etiqueta d'equip revelació de la categoria. El tècnic vallesà, tanmateix, recela d'aquest fet. « La capacitat de sorpresa que teníem al principi ha desaparegut. Tothom ens assenyala com la revelació i això fa que els rivals ara estiguin avisats», subratlla.

Sigui com sigui, la realitat del Sarrià és mirar amb relativa tranquil·litat la part baixa i continuar fent camí cap a l'objectiu. «Pel que fa a punts i classificació estem en una situació òptima», reconeix un Puig que avui només té la baixa de Guillem Torres. Pel que fa al Cajasur, Puig avisa que venen amb confiança després de guanyar el Teucro i en destaca els ex-Asobal Padilla i Moyano, així com el pivot Martins, «un dels més decisius de la Lliga».

Per la seva banda, l'Handbol Bordils visitarà demà al migdia (2/4 d'1) la temible pista de l'Antequera amb les baixes per lesió de Gerard Ferrarons i Tomàs Bañeres.