El Barça ha assegurat la seva presència a quarts de final de la Copa del Rei després de derrotar aquest dijous el Leganés (5-0), en un còmode partit en el qual Leo Messi ha liderat l'equip, amb dos gols (3-0 i 5-0) i una assistència (2-0).

Els de Javier Aguirre han intentat plantar cara als de Quique Setién en la primera part, amb una pressió constant en la sortida de pilota, però els blaugranes han marxat a la mitja part amb avantatge després dels gols d'Antoine Griezmann (1-0) en el minut 4 i Clément Lenglet (2-0) al 27.

Ja en la segona part, el Barça ha aprofitat el cansament dels rivals per practicar un futbol de possessió i dominar el partit, que ha acabat 5-0 gràcies als gols d'Arthur Melo, al minut 77, i Leo Messi per partida doble, al 59 i el 89, que ha aconseguit així la seva victòria número 500 en partits oficials amb el club.