Amb Quique Setién sota la lupa després de perdre a València, el Barça cerca signar avui una gran actuació que avali l'aposta pel canvi de tècnic, en un duel contra el Leganés inèdit al Camp Nou inèdit a la Copa del Rei. Després d'agafar les regnes del Barça fa dues setmanes, el nou entrenador barcelonista, el càntabre Quique Setién, tornarà a tenir una altra ocasió per acabar d'ajustar el que persegueix amb els seus nous jugadors, després que en els tres anteriors partits s'hagin generat més dubtes que convenciments sobre el seu mètode.

Precisament, en el partit contra el Leganés, el Barça es posarà davant d'un rival que en la partit de fa uns mesos en Laliga a Butarque, l'equip en aquells dies dirigit per Ernesto Valverde va suar la cansalada per capgirar el marcador (1 -2), quan l'equip Pepinero va dur l'avantatge de 1-0 fins al minut 53, quan Luis Suárez va empatar el partit i després Vidal va signar el 1-2. Contra el Leganés no s'esperen gaires alteracions a l'onze i, en el cas que Setién decideixi donar descans a algun dels titulars imprescindibles, serà més per derivar-los a la banqueta d'inici que a la graderia.

En un partit inèdit per al Barcelona a la Copa, ja que mai abans s'ha mesurat al Leganés en aquest torneig, s'espera que Setién tregui a un equip molt més titular que en l'anterior eliminatòria, contra l'Eivissa, en què els blaugrana la setmana passada van aixecar un 1-0, amb dos gols de Griezmann, el segon en el temps d'afegit (1-2). Després d'aquell compromís, el Barcelona va signar una derrota a València (2-0), una ensopegada que ha produït una mica de nerviosisme en un club que justament acaba de canviar de tècnic, ha perdut el liderat i esgota els seus últims dies de mercat d'hivern a la recerca d'un golejador, mentre que ven davanters del planter a el futbol internacional.

Per la seva banda, el Leganés visita a Barcelona amb l'esperança d'aconseguir el primer triomf de la seva història al Camp Nou. Els blanc-i-blaus són conscients que el seu rival és favorit en l'eliminatòria però existeixen precedents que fan pensar que la sorpresa és possible. Sens dubte el més recordat és el que van viure a l'estadi Santiago Bernabéu al gener de l'any 2018, quan van ser capaços d'imposar-se per 1-2 i aconseguir el pas a les semifinals del torneig.

Per altra banda, Carles Pérez va viatjar ahir a Roma per tancar el seu fitxatge pel conjunt italià. El davanter vallesà signarà pel conjunt romanista i el Barça ingressarà una quantitat que rondarà entre 12 i 15 milions d'euros. Ahir, Quique Setién va dir que es tractava d'una decisió consensuada entre el cos tècnic i l'àrea esportiva. A més a més, Catalunya Ràdio informava ahir que el club treballava per traspassar Coutinho, fins ara cedit al Bayern de Munic, i també Ivan Rakitic. Serien dues operacions per ingressar diners i poder fitxar un davanter.